Ny hjemmeside

Korsør Erhvervsforening

Kære medlemmer.

I forbindelse med lanceringen af Korsør Erhvervsforenings nye hjemmeside, vil der blive overflyttet data fra den gamle hjemmeside til den nye.
I tillæg til denne øvelse, har vi brug for dig som medlem – og hvorfor at du i den indeværende uge vil modtage en mail fra e-mailadressen: WordPress@korsørerhvervsforening.dk hvor der vil være et link, som med et klik vil videreføre dig ind på din bruger-oversigt. Her vil du så kunne færdiggøre din profil i den nye database, herunder indtaste dine betalingsoplysninger. Bemærk at dit kontingent for 2020 er gratis, men for at kunne få dig rigtigt ind i systemet, beder vi dig om at gennemføre et køb af medlemskab og benytte rabatkoden “KE2020”.
Bemærk! For at dit medlemskab kan blive offentligt på hjemmesiden, skal betalingen af medlemskabet være gennemført og dine kortoplysninger være gemt.” .

Skulle problemer med overstående øvelse så kontakt os endelig på:
Telf: +45 5837 4600
Mail: info@korsoererhvervsforening.dk