Husk: Støt din by – Huskhandllokalt.nu

Kære alle medborger i Korsør by og omegn.
 
Efter de delvise Covid-19-lukkede kommuner, må vi igen stå ekstra sammen som fælles flok og støtte op omkring vores lille by og dens byliv.
 
Korsør Erhvervsforening vil være med til at støtte alle virksomheder som er blevet hårdt ramt af coronalukningen eller påvirkningen af denne. Derfor er vores hjemmeside http://www.huskhandllokalt.nu igen blevet opdateret med takeaway menukort for de restauranter/caféer som er blevet tvunget til at lukke ned samt med evt. relevante info om anderledes forhold og/eller åbningstider.
 
Husk at det er muligt at bestille de fantastiske madoplevelser direkte hjem, blot ved et enkelt telefonopkald, eller på bookingsystemer hos de berørte cafeer og restauranters hjemmesider – og med direkte link fra HuskHandlLokalt.nu.
 
Lad os alle huske på, at den support og lokalhandel vi giver nu til byens virksomheder der er påvirket af Covid-19, at den får vi igen når mængden af byens tilbud er intakt, når vi får normaliseret forhold igen. Så Husk Handl Lokalt. Nu og gør noget godt for din by Korsør.
 
Med venlig hilsen
Korsør Erhvervsforening
#sammenervistærkere #huskhandllokaltnu #korsoererhvervsforening #cityforeningen #gåvækcorona #støtbyen #dkbiz