HANDELSBETINGELSER

Disse betingelser gælder for websitet www.korsoererhvervsforening.dk, de medlemskaber, der tilbydes på websitet. Læs venligst disse handelsbetingelser. Ved at bruge websitet eller oprette om et medlemskab via websitet, accepterer du vilkårene og indvilliger i at være bundet af dem. Korsør Erhvervsforening anbefaler, at du printer en en kopi af disse vilkår. Disse handelsbetingelser er der imidlertid for at beskytte dig som forbruger, så det er vigtigt, at du forstår alle detaljer. Har du derfor spørgsmål til vores handelsbetingelser, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail info@korsoererhvervsforening.dk eller på telefon 58374600.

1. Oplysninger om os
Korsør Erhvervsforening
Co/ Advokat Kim Hansen
Nygade 15
4220 Korsør

Mail info@korsoererhvervsforening.dk
Tlf. 58374600
CVR 72909917

2. Medlemskab
2.1. Du kan kun tegne et Korsør Erhvervsforening medlemskab, hvis du er mindst 18 år. Du skal også være opmærksom på, at websitet kun kan forhandle medlemskaber til adresser i Danmark (dette gælder desværre ikke adresser på Grønland og Færøerne).

2.2. Når du har oprettet et Korsør Erhvervsforening medlemskab via websitet, vil vi bekræfte modtagelsen ved at sende en besked til den e-mail adresse, du indtastede. Aftalen mellem dig og Korsør Erhvervsforening er først indgået, når vi i en ny e-mail til dig bekræfter, at medlemskabet er oprettet til dig.

2.3. Medlemskabsaftalen medfører, at du årligt, får fornyet dit valgte private eller virksomheds medlemskab. For Korsør City medlemsskab fornyes medlemsskabet fire gange årligt.

3. Priser
3.1. Med undtagelse af åbenlyse typografiske fejl gælder de priser og fragtomkostninger, der til enhver tid er angivet på websitet. Priserne er eksklusiv moms.

3.2. De priser, der er gældende for dit medlemskab, er fremhævet i forbindelse med din ansøgning og køb.

3.3. Priser kan ændres til enhver tid. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit medlemskab, med mindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, meddeler Korsør Erhvervsforening, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (Medlemskab vil herved omgående ophøre).

4. Betaling
4.1. Den første medlemskabsperiode betales straks i forbindelse med din ansøgning om medlemskab. Efterfølgende betales der årligt for fornyelse. For Korsør City fornyes der 4 gange årligt.

4.2. Betaling skal ske med Dankort, Visa, Mastercard og MobilePay. Du accepterer, at vi kan opkræve for dit medlemskab fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betaling via en e-mail til info@korsoererhvervsforening.dk (med tillæg af den tid, vi med rimelighed har brug for at ændre betalingen). Du kan desuden opsige dit medlemsskab ved at aflyse din kommende betaling via din kundekonto på websitet.

5. Opsigelse og automatisk fornyelse
5.1. Du og Korsør Erhvervsforening kan til enhver tid og uden begrundelse opsige medlemskab til ophør ved udløbet af den til enhver tid gældende medlemskabsperiode.

6. Fortrydelsesret
6.1. Såfremt du er en forbruger, kan du lovligt ombestemme dig inden for 14 dage (“fortrydelsesfrist”) fra den dag du køber medlemskabet. Denne fortrydelsesfrist skal altid omfatte mindst syv arbejdsdage.

6.2. Du udøver din fortrydelsesret ved at kontakte os inden udløbet af fortrydelsesfristen via e-mail til info@korsoererhvervsforening.dk.

7. Klager
7.1. Fra den 15. februar 2016 får alle forbrugere i EU desuden en ny fælles europæisk klageportal, der giver mulighed for at klage direkte til virksomheder i andre EU-lande. Hensigten med den europæiske klageportal er at gøre det nemmere for både forbrugere og netbutikker at håndtere klagesager på tværs af grænserne. Denne mulighed skal du naturligvis også have. Du kan finde link til klageportalen her http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Vi håber dog, at du vil tage eventuelle udfordringer direkte med os. Det er hurtigere for dig, og vi er klar ved telefonerne og tasterne, og vil meget gerne hjælpe.

8. Returpolitik
8.1. Hvis du tager brug af din returret vil vi gennemføre tilbagebetaling hurtigt, og senest 14 dage fra den dato du sender opsigelsesmail til os.

8.2. Som udgangspunkt vil vi tilbagebetale penge til dig med samme betalingsmetode, som du brugte til at gennemføre betaling til os.

9. Force Majeure
9.1. Korsør Erhvervsforening er ikke ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i opfyldelsen af ​​nogen af ​​vores forpligtelser i henhold til et medlemskab, der er forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol (force majeure).

9.2. Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol og omfatter i særdeleshed (uden begrænsning) følgende:

9.2.1. Strejker, lockout eller andre faglige aktioner;

9.2.2. Civile uroligheder, oprør, invasion, terrorangreb eller trussel om terrorangreb, krig eller trussel eller forberedelse til krig;

9.2.3. Brand, eksplosion, storm, oversvømmelse, jordskælv, epidemier eller andre naturkatastrofer;

9.2.4. Umulighed af brug af jernbaner, skibsfart, fly, biltransport eller anden form for offentlig eller privat transport; og

9.2.5. Umulighed af brug af offentlige eller private telenet.

9.3. Vores ydelser i henhold til ethvert medlemskab anses for at være suspenderet for den periode, hvor force majeure-hændelsen pågår. Korsør Erhvervsforening vil bruge vores rimelige bestræbelser på at bringe force majeure-hændelsen til ophør eller at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til Medlemskab kan gennemføres til trods for force majeure hændelsen.

10. Tredjeparts websteder
10.1. Dette website kan indeholde links til hjemmesider, der drives af en af ​​vores partnere, annoncører eller tilknyttede selskaber eller andre tredjeparter. Bemærk, at vi ikke er ansvarlige for indholdet af sådanne hjemmesider eller de varer eller tjenester, der tilbydes der.

11. Meddelelser
11.1. Meddelelser til os, skal sendes til info@korsoererhvervsforening.dk. Meddelelser til dig sendes til den e-mail-adresse, du har angivet på websitet. Du kan til enhver tid ændre denne mail under din brugerkonto.

12. Tilføjelser og ændringer
12.1. Vi kan fra tid til anden foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de forhold, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit medlemskab.

13. Overdragelses af rettigheder og pligter
13.1. Du må ikke overdrage dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til medlemskab uden vores forudgående skriftlige samtykke. Korsør Erhvervsforening kan til enhver tid i dit medlemskabsperiode overdrage vores rettigheder eller forpligtelser i henhold til medlemskabet.

14. Lovvalg og tvister
14.1. Disse vilkår og dit medlemskab skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister i anledning af disse vilkår eller dit medlemskab, skal afgøres ved de danske civile domstole.

15. Gavekort
15.1. Køber af gavekortet har to ugers returret, hvor pengene kan tilbageføres. Pengene kan kun tilbageføres, såfremt gavekortet ikke er blevet indløst af modtageren.

15.2. Modtageren af gavekortet kan ikke få gavekortets værdi udbetalt.