Fyraftensmøde med Ungeenheden Slagelse kommune

Velkommen til fyraftensmøde hos Korsør Erhvervsforening i samarbejde med Ungeenheden Slagelse kommune, Torsdag d. 14. marts kl. 19.00-21.00 i  Algade 42, 4220 Korsør.

Denne aften vil Ungeenheden gerne præsentere alle muligheder for at hjælpe en ung ind på din arbejdsplads. Ungeenheden hjælper og vejleder unge fra 15-29 år med at bygge bro mellem arbejdsgiver og den unge.

Det kan være hjælp til uddannelse, job samt til at blive ansat i en virksomhed, fritidsjob, småjobs (ansættelse i færre timer), praktikker hvor den unge kan afprøve et fag, afklaring af ressourcer og kompetencer, samt elev og lærepladser.

De er ca. 70 medarbejdere med forskellige fagligheder som arbejder tæt sammen for at løfte Slagelse Kommunes Kommunale Ungeindsats og hjælpe de unge godt videre.

Det er unge der er klar til at tage en uddannelse og som søger elev/lærepladser, men også unge der søger et job, og gerne med det samme. Nogen bor stadig hjemme, og behøver derfor ikke så mange timer.

Ungeenheden vil gerne i dialog med alle arbejdsgivere der har spørgsmål og som er i tvivl om de ønsker at start et forløb med en ung hvor der tilbydes hjælp gennem hele forløbet og som har det sociale overskud til at tage en ung under deres vinger, og det vil vi som Erhvervsforening rigtig gerne støtte op omkring.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen i vores hyggelige lokaler.

Tilmelding kan ske til Mia Stenbjerg på Tlf: 22927673/ mail: ke@korsoererhvervsforening.dk