HNC Group

Tilpasningsevne sikrer udviklingen

Under overskriften ”Komplekse Løsninger – Helt Enkelt” har HNC Group i mere end 30 år leveret komponenter til processer, styring og automatisering inden for industrien. Helt konkret betegner adm. Direktør Kim Nielsen virksomheden som en handelsvirksomhed, der har specialiseret sig i at levere og specialtilpasse produkter til industrien, men de seneste år, har HNC Group også arbejdet med udviklingen af deres eget produkt.

- Vi kunne se et stort behov for rustfrie cylindere til primært fødevareindustrien, og det har vi ageret på og udviklet vores eget sortiment. Vi eksporterer en stor del af vores produkter til bl.a. Tyskland og de nordiske lande, og vi arbejder målrettet på at øge eksporten de kommende år, siger direktøren.

En bred virksomhed

Selv om krisen har lagt en dæmper på mange virksomheder, så har HNC Group fortsat udviklet sig og indtil nu været i stand til at komme godt igennem en presset tid. Dette skyldes ifølge Kim Nielsen primært virksomhedens evne til at tilpasse sig. - Vi er en bred virksomhed med mange forskellige produkter og salgskanaler. Derudover er vi hurtige til at tilpasse os, og vores mange år i branchen har gjort os specialiserede inden for vores arbejdsområder. Vi kan levere unikke løsninger, og det er et kæmpe plus for industrien som den ser ud i dag.

Global og lokal

Med fokus mod udlandet er det ikke meget HNC Group involverer sig lokalt, men det betyder ikke, at Kim Nielsen ikke følger med i udviklingen af lokalområdet, og også gerne samarbejder med de øvrige virksomheder.

- De fleste af vores medarbejdere bor og lever i nærområdet, så selvfølgelig er det vigtigt for os, at der sker noget heromkring og at området ikke går i stå. Min fornemmelse er da også, at der er gang i en masse positive tiltag for det lokale erhvervsliv i øjeblikket. Tingene udvikler sig, og der stor fokus på hvordan området kan få et stærkt erhvervsmiljø, og det bliver spændende at følge, konstaterer Kim Nielsen.

I 1979 grundlagde Henning Nielsen virksomheden HN-Consult som et handels- og rådgivningsfirma. I dag hedder virksomheden HNC Group og har til huse i Vemmelev, hvorfra der handles med en stor del af Dansk Industris største virksomheder samt en række aktører i udlandet. hncgroup.dk