Den digitale markedsføring. Har du brug for hjælp.

Kære alle.

I den kommende tid er der stillet 3 gratis webinarer op, der sættet fokus på den digitale Markedsføring. Her er der viden, tips og tricks at hente om alt fra e-handel, den gode webshop, salg via sociale medier til  kend din kundes købsmønstre og sådan rammer du dine kunder bedst med digital markedsføring. To af arrangementerne tilbyder en efterfølgende 1:1 samtale, så den enkelte kommer godt fra start (eller videre) i den digitale verden.

Webinar: Guide til E-handel – en succeshistorie

I samarbejde med Headway ApS ved Martin Smirnov Vølund inviterer vi alle til webinar om e-handel tirsdag 4. maj kl. 11.00-12.00. I løbet af webinaret får du tips og tricks til, hvordan du kommer i gang med e-handel, men i høj grad også hvad der skal til for at opnå succes med en ny eller eksisterende webshop.

https://slagelseerhvervscenter.dk/arrangementer/webinar-guide-til-e-handel-en-succeshistorie/

 

Skab online markedsføring der sælger

Har du styr på din digitale markedsføring? Får du det optimale ud af den indsats og de penge, du lægger i din markedsføring? Tirsdag 11. maj får vi besøg af Mikkel Elliot Lindberg fra Holder 100 – din digital partner, som giver dig de nyeste tips til at skabe en markedsføring af din butik eller virksomhed, som giver mersalg. Du får bl.a. et indblik i ændringer i dine kunders købsadfærd som følge af coronatiden, samt hvordan du udnytter denne viden fremadrettet.

https://slagelseerhvervscenter.dk/arrangementer/skab-online-markedsfoering-der-saelger/

 

Webinar: Digital markedsføring for startups

Digital markedsføring er vigtig for din virksomheds synlighed. Men hvordan kommer du godt i gang og hvor skal du lægge din indsats som startup?

https://slagelseerhvervscenter.dk/arrangementer/webinar-digital-markedsfoering-for-startups/