Corona-status

Kære medlem af Korsør Erhvervsforening 

Coronakrisen rammer mange brancher hårdt, og et lukket Danmark betyder desværre, at flere virksomheder og forretninger må sende medarbejderne hjem – det gælder også i Slagelse Kommune.  Selvom jobcentret er lukket fysisk, er der stadig hjælp at hente for alle virksomheder. Vi sidder klar hjemmefra med computer og telefon – klar til at besvare opkald og henvendelser på mail, i denne for tiden helt særlige situation.

Flere virksomheder oplever ekstra travlhed – blandt andet som følge af coronakrisen, og det kan betyde nye jobåbninger af kortere eller længere varighed til de grupper af medarbejdere, som virksomhederne desværre har været nødsaget til at afskedige. Vi arbejder løbende på at finde det gode jobmatch, og hjælpe virksomheder med travlhed nemt igennem rekrutteringsprocessen. Så tøv ikke med at kontakte Virksomhedsservice uanset hvilken situation du står i!

Du kan nå os på tlf. og mail, hvis du f.eks. har spørgsmål vedrørende: 
– Arbejdsfordeling
– Afskedigelser
– Lønkompensation
– Fjernundervisning
– Sygemeldte medarbejdere
– Virksomhedsrettede forløb
– Voksenlærlinge
– Andet som du har behov for at drøfte

Kontakt os på:
Tlf. 2911 4200
E-mail virksomhedsservice@slagelse.dk

Åbningstider
Mandag, tirsdag og onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-13.

Arbejdsfordeling
Vi tager imod og behandler anmeldelser om Arbejdsfordelinger, som alternativ til afskedigelser. Læs mere om arbejdsfordeling her.

Trepartsaftale – Lønkompensation
Regeringen og arbejdsmarkedets parter giver en hjælpende hånd til de medarbejdere, lærlinge og elever, der er i fare for at miste deres job på grund af corona-udbruddet. Læs mere om Trepartsaftale og lønkompensation. Få vejledning hos Erhvervsstyrelsen på tlf. 7220 0034.

Rekruttering 
Selvom mange virksomheder desværre oplever at skulle afskedige eller hjemsende medarbejdere, er der samtidig andre, der har fået brug for mere arbejdskraft. Så hvis I har behov for at rekruttere medarbejdere, må I meget gerne kontakte os på tlf. 2911 4200 eller sende en mail på jobcenterjobordre@slagelse.dk, hvis I har en konkret stilling. Læs mere om Rekrutteringskonsulenterne.

Information, råd og vejledning 
Partnerskab.slagelse.dk
Midlertidige ændringer på beskæftigelsesområdet (Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering)
Slagelse Erhvervscenter 
Virksomhedsguiden (Erhvervsstyrelsen)
Slagelse Kommune – coronavirus 
LinkedIn-Virksomhedsservice