BESTYRELSE

BESTYRELSEn

Mød Korsør Erhvervsforenings bestyrelse

Bestyrelsen i Korsør Erhvervsforening er frivillig og valgt ved den årlige generalforsamling. Medlemmerne vælges for to år ad gangen og repræsenterer nogle af foreningens virksomheder eller personlige medlemmer.

Herunder kan du læse en kort introduktion til hver af bestyrelsens medlemmer.

Jacob Stryhn
Bestyrelsesformand

Kort om Jacob

Jacob driver forskellige virksomheder med speciale indenfor rådgivning og virksomhedsudvikling, iværksætteri, software- og produktudvikling samt netværksfacilitering.

Den første virksomhed blev stiftet i år 1996 og siden da er der kommet flere virksomheder til. Jacob er pt. direktør i 4 virksomheder og sidder også i flere bestyrelser, herunder b.la. som formand for Det Konservative Folkeparti i Slagelse. Ydermere har Jacob været folketingskandidat til FV22 i Slagelse kredsen ligesom han er EP-kandidat til Europaparlamentsvalget i juni 2024.

Endvidere er Jacob også investor i nogle virksomheder, ligesom han selv er serie-iværksætter og dermed har flere produkter der fra ide´ til Go to Marked, i dag sælges i nogle af hans virksomheder.

Foruden dette bruges fritiden også på velgørenhedsarbejde i b.la. Rotary men også i foreninger med udspring i Den Kongelige Livgarde som Jacob selv har været i tidligere og hvor han i dag også er årgangsformand i Garderforeningen samt sponsormedlem i Gardernetværket. Dertil kommer hele det veterans-børn-program som Jacob igennem Rotary satte op til hjælp for familier og børn til veteraner med problemer, et program der blev landsdækkende og stadigvæk hjælper familierne.

Jacob har været formand for Korsør Erhvervsforening siden 2019, hvilket også er defineret under frivilligt arbejde.

Søren Rahn Dragsbæk
Næstformand

Kort om Søren

Søren bor i Vemmelev med sin familie, men er født og opvokset i Korsør. Lokalområdet har stor betydning for Søren – både den helt unikke natur der omgiver byen, og i særdeleshed også ønsket om en stærk handels- og kulturby, til glæde og gavn for alle indbyggere.

Søren er uddannet på HHX Selandia, og efterfølgende på forsikringsakademiet, som forsikrings- og pensionsassurandør. Salg og handel har altid været i centrum, indtil han i 2010, sammen med et par makkere, tog springet og blev selvstændig vinduespudser i Q-Clean – et par år senere som ene-ejer. Siden da har Sørens iværksætter-drive udviklet Q-Clean til idag at være et komplet ejendomsservice-firma, som klarer de fleste former for rens, vask og vedligehold af bygninger, herunder vinduespolering, solcellevask, graffiti- og facaderens, algebehandling, tagrendesugning, fliserens og ukrudtsbekæmpelse.
I takt med at verden har fået en grønnere tankegang, er Q-Klima søsat, som tilbyder energioptimeringer, heriblandt hulmursisoleringer, loftsisoleringer, kælderventilation og rens af ventilationsanlæg. Alt sammen forbedringer, som hjælper med et bæredygtigt energiregnskab. Q-Klima planter desuden et træ for hver opgave der ekspederes, og giver dermed tilbage til naturen.

Søren har gennem det meste af sit liv deltaget aktivt i foreningslivets mange tilbud, særligt indenfor sport og kultur. Han glæder sig over at kunne bidrage til erhvervsforeningens vigtige arbejde omkring Korsørs udvikling.

Allan Strudahl

Allan Strudahl
bestyrelsesmedlem

Kort om Allan

Allan har slået sine folder i både Slagelse og Korsør, og ikke mindst i forældrenes sommerhus ved Frølunde Fed som barn. Nu bor Allan ved Vemmelev, hvorfra det nystartede design- og kommunikationsbureau ConsiderThis drives. Allan har gennem 20 år arbejde med design og kommunikation som grafisk designer og kreativ ansvarlig på en række bureauer og virksomheder. Senest i firmaet Releaze i København, som bl.a udgav den første applikation til iPhone i den danske iTunes Store. Han har senere designet applikationer og online koncepter for store danske og internationale virksomheder, som bl.a 7eleven, UEFA og Syngenta.

Allan er også aktiv foredragsholder og underviser i bl.a. kreative udviklingsprocesser og designstrategier. Han er oprindeligt uddannet grafiker og senere med en digital overbygning i Medieintegration og Kommunikation fra Odense.

Kim Hansen
Sekretær

Kort om Kim

Kim driver advokatvirksomhed i byen med speciale indenfor rådgivning ved ejendomshandel, selskabsret, lejeret, familieret og arveret, herunder udfærdigelse af testamenter samt inkassovirksomhed.

Kim har været advokat i Korsør siden 1985 – som selvstændig siden 1995.
Kim er tillige investor i flere virksomheder.
Fritiden bruges til hjemlig hygge og samvær med familie og gode venner.
Interessen er stor for det lokale samfund.
Kim har deltaget i Korsør Erhvervsforenings bestyrelse siden foreningens tilbliven.

Per Mathiasen
Bestyrelsesmedlem

Kort om Per

Per er 2. generation i Tapet & Malerhuset. Virksomheden startede i 1969 og beskæftiger sig med malerarbejde til private, boligselskaber samt det offentlige. Derudover drives en farvehandel der udover maling også sælger gulvbelægning og gardiner inkl. montering af disse.
 
Per har gennem årene også købt/investeret i ejendomme til udlejning, både til privat udlejning og erhverv i området.
 
Ydermere har han gennem årene siddet i flere bestyrelser, bla. Round Table, Ex-Table, Volleyklubben samt Erhvervsforeningen.

Jesper Søberg
Bestyrelsesmedlem

Kort om Jesper

Jesper har arbejdet i vin/spiritusbranchen, ja faktisk i samme forretning, siden 1986. Han har været selvstændig vinhandler siden 2001.

Jesper har gennem de +20 år som selvstændig siddet i bestyrelsen i Korsør Erhvervsforening og det tidligere Korsør City i flere omgange.

Fritiden bruges blandt andet på Volleyklubben Vestsjælland, hvor han sidder i Sponsorudvalget.

Henrik Bach
Suppleant

Kort om Henrik

Henrik Bach er Energivejleder samt tilbudsberegner af såvel store som små bygge-sager hos Henrik Jensen VVS i Korsør.

Før da 10 år på Tårnborg Parkhotel (Grand Park) og 5 år som Centerleder på det da helt nye Musholm Bugt Feriecenter.

Henrik har bl.a. være i bestyrelsen for, Korsør Bio, Skælskør Banks repræsentantskab, Korsør Turistråd, Korsør Fugleskydnings & Forskønnelses Selskab, Helms Skole, Duknakkernes Forening, samt 100 Mandsforeningen af 1897.

Fritiden bruges på løbeture er medlem af Korsør Atletik og Motion, har der været med til at planlægge og holde de seneste Broløb i 2011, 2014 2017 og forhåbentlig 2021.

Desuden kører Henrik en del på mountainbike, dyrker fitness og er medlem af Korsør Golf Klub.

Bjarne Stubager
Suppleant

Kort om Bjarne

Bjarne er kom til Korsør i 2016 fra Dragør. Bjarne arbejder som selvstændig virksomhedskonsulent på deltid med fokus på bl.a. virksomhedskøb/-salg og finansiering. Bjarne har gennem hovedparten af sit liv været aktiv i den finansielle sektor indenfor erhvervs- og projektfinansiering og de seneste 15 år med virksomhedskøb i Norden. 

Bjarne, der også har været aktiv i professionelt bestyrelsesarbejde, er p.t. på frivilligt plan bestyrelsesformand for Korsør Lystbådehavn.

Mia Stenbjerg
Drift & Projektkoordinator

Kort om Mia

Mia´s rødder er dybt forankret i lokalområdet, da hun er født, opvokset og bosiddende i Korsør.
Hun har 25 års erfaring indenfor salgsbranchen, hvoraf de seneste 7 år har været som selvstændig.

Mia står for driften af erhvervshuset,faciliteringen af husets aktiviteter samt at koordinere og drive foreningens projekter i tæt dialog med bestyrelsen og de frivillige kræfter.

Fritiden bruges med familien, oplevelser og løb.

LOKALE NYHEDER

Vores tætte kontakt med vortes medlemmer, borgerne og øvrigheden er vigtig for os. Vi vil så gerne fortælle om vores arrangementer, projekter og nyheder til flest muligt. Derfor kan du nu modtage vores nyhedsbrev direkte i din indbakke.

Vil du også være med på, hvad der rører sig i det lokale erhvervsliv?

LOKALE NYHEDER

Vores tætte kontakt med vortes medlemmer, borgerne og øvrigheden er vigtig for os. Vi vil så gerne fortælle om vores arrangementer, projekter og nyheder til flest muligt. Derfor kan du nu modtage vores nyhedsbrev direkte i din indbakke.

Vil du også være med på, hvad der rører sig i det lokale erhvervsliv?